Kunstskøjteløb

 

Herning Skøjteløber Forening er en klub med stolte traditioner i en af landets mindste idrætsgrene. Ikke desto mindre kræves der meget af atleterne, såvel fysisk som psykisk. En kunstskøjteløber på eliteplan træner mange timer om ugen, såvel i skøjtehallen som off-ice! Det kan f.eks. være ballet, dans og styrketræning.

 

Det er svært at få balance mellem uddannelse, eliteidræt og fritid. Navnlig i alderen 13-16 år, hvor også puberteten spiller ind og kan være med til at gøre, at det er vanskeligt at fastholde entusiasmen.

 

Talentidrætsklasserne er en mulighed for de unge atleter til at udvikle sig optimalt som kunstskøjteløbere på eliteplan, samtidig med at de får en uddannelse helt på niveau med de elever, som ikke har samme krævende hverdag. Ved at få en del af træningen lagt ind i skoleskemaet, frigøres der ressourcer hos eleverne til at kunne arbejde optimalt med lektier samt at få skole, idræt og fritid til at hænge overskueligt sammen i en travl hverdag.

 

 

 

Vil du vide mere om, hvordan du søger optagelse inden for idrætsgrenen skøjteløb, er du velkommen til at kontakte:

 

Kontakt: Suzanne Lundsgaard
Mail: larssuzanne@gmail.com
Tlf.: 40 52 25 24
 

Læs mere om skøjteløb på klubbens hjemmeside her.

 

Læs mere på specialforbundets hjemmeside: Dansk Skøjte Union.

Herning Elite . Sportscenter Herning . Holingknuden 3 . 7400 Herning . Tel. +45 96 28 86 60 . post@irhk.dk . CVR: 30 43 76 83 | Sitemap